Profeministit

Idioottimaisempaa miestä kuin profeministi on mahdotonta löytää.

Profeminismi on miesten aktiivista tukea ja kannustamista feminismille.. Feminismin tärkein tehtävävä on rajoittaa miehen oikeuksia ja tukea rumia, vanhoja, lihavia ja nalkuttavia naisia.

Profeministit siis haluavat tietoisesti huonontaa miesten asemaa, jotta he itse saisivat paremman "herrasmies" kuvan naisten mielessä. Profeministit ovatkin erittäin tehokkaita naisten nuoleskelijoita, joista he itse tosin eivät mitenkään hyödy

Erilaisia profeminismin muotoja on olemassa mutta profeminismi on aina pahasta ja eniten profemismiin sortuvat miehet ovat vanhanaikaisia naisten nuoleskelijoita.. Kyseiset profeministiset nuoleskelijat uskovat nykyisessä yhteiskunnasas menestyvän paremmin romanttisilla “markkinoilla” tuodessaan profeministisiä näkökulmiaan yleisesti julkiseksi. Profeministit eivät kuitenkaan ikinä menesty naisien kanssa vaan he yleensä ovat kotona useiden miesten kanssa hieromassa käsiä omia intiimialueitaan vasten.

Profeministit yrittävät oikeuttaa kaikin keinoin kaikkialla feministien (rumien, nalkuttavien, vanhojen, tyhmien ja lihavien naisten etuja).

Profeministit painukaa…!