Naistutkimus

Yhdysvalloissa naistutkimus tunnetaan nimellä “feminist studies”. Tämä kertoo naistutkimuksen alkulähteen olevan miesten oikeuksien laskemisesta, jota feminismi edelleen on.

Feministi ei ikinä halua laskea naisten oikeuksia, jotta miesten oikeus paranisi.

Feministithän ovat rumia, nalkuttavia, lihavia ja vanhoja naisia.. Useasti heidän varallisuutensa perustuu täysin mieheltä ryöstettyihin tai avioerosta saatuihin rahoihin. Yksi miehiä tunnetustu viimeaikoina riistänyt nainen on Tiger Woodsin entinen vaimo Elin Nordegren, joka on entinen lastenhoitaja siivooja.

Pohjoismaalainen feministi lastenhoitaja nettosi Tiger Woodsin kustannuksella pelkästä erosta huikeat 750 miljoonaa dollaria! Tämän lisäksi Tiger Woods ei saa tavata edes lapsiaan tulevien tyttöystäviensä kanssa!! Femismin kauheus ei ole siis pelkästään tavallisia suomalaisia miehiä koskevaa vaan myös maailman menestyneimpiin urheilijoihin kohdistuvaa miesten oikeuksien radikaalia halveksintaa ja hyväksikäyttöä.

Feministien tärkein tehtävä on laskea miehen romanttisia mahdollisuuksia ja velvoittaa miestä olemaan pelkästään yhden naisen kanssa koko elämä vaikka naisen epäuskollisuus suvaitaan..

Feministin pettäessä feministi perustelee tämän oikeutetuksi koska mies on taas ollut jotenkin “sovistisika”.

Feministien lisäksi miesten on taisteltava profeministejä vastaan, jotka ovat naisia nuoleskelevia halveksuntaan ansaitsevia miehiä.