Feministi mene jo.....

Feministi on nainen, jonka ulkonäkö ei tuota mielihyvää miehille.

Feministit ovat rumia naisia, jotka keskittyvät itsekkäästi ainoastaan omiin etuihinsa välittämästä muista ihmisistä.

Feministien itsekkäät leikit tekevät haittaa kaikkialla maailmassa ei pelkästään Suomessa.

Koska miehet eivät luonnollisesti ole kiinnostuneita naisista, jotka ovat nalkuttavia, rumia ja erittäin vanhoja on feministien keksittävä erilaisia itsekkäitä strategioita miten silti lukita suomalaiset menestyvät miehet suhteeseen.

Menestyvien miesten oikeuksien rajoittaminen on aina feministin tärkein tehtävä.

Feministien tehtävänä on jakaa yleistä käsitystä miesten olevan kaikkien ongelmien takana.

Huomasin kesällä miesten kustantamassa grillijuhlassa feministien keskustelevan pelkästään siitä miten surkeita feministien aviomiehet ovat. "Pekka on sellainen MAMMANPOIKA." "Keijo on HYVÄKSIKÄYTTÄJÄ suhteessamme." "Reino on  LAPSELLINEN PETO." "Tomppa haluaa seksiä jokaisena viikkona ja harrastaa metsästystä, joten Tomppa on KAUHEA TAPPAJA PERVO!"

Feministit olivat grillijuhlissa ilmaisia tarjoiluista nauttijoita, jotka ovat työttöminä kotona. Miehet tekivät töitä ja parhaansa miellyttääkseen halveksivia feministi vaimojaan. Kyseiset grillijuhlan feministi naiset kuitenkin miesten ollessa risteilyllä toivat muita miehiä kotiin ja tanssivat pöydällä lasten nähden toinen mies kotona kun mies oli tienaamassa perheelle rahaa.

Miksi feministi naiset saivat toimia tällä tavoin? Miehet eivät osoittaneet kuulemma heille tarpeeksi rakkautta, joten jatkuva nalkutus ja pettäminen oli naisille sallittua.

Feministi ei salli suomalaiselle miehelle suhteeseen yli 5 vuotta nuorempaa naista. Kaikki nuoremmista ja viehättävistä naisista kiinnostuneet miehet luokitellaan "sairaiksi pervoiksi".

Tästä johtuen esimerkiksi Ruotsissa, Norjassa ja Islannissa on laki, jossa seksin myyminen on laillista mutta ostaminen laitonta!

Samalla logiikalla huumeiden myyminen voitaisiin sallia ja ostaminen olisi laitonta. Tai vaikkapa mitä tahansa aseita voitaisiin myydä mutta ostaminen olisi laitonta.

Ei tietystikään kyseisiä lakeja tule voimaan mutta feministisen ajattelun korkeasta määrästä Pohjoismaissa prostituutioon liittyvä naurettava laki on levinnyt POHJOISMAISTEN  RUMIEN JA VANHOJEN FEMINISTIEN TOIMESTA.


Rumien ja vanhojen feministien päällimmäinen tarkoitus on tehdä kaikista miehistä nuoleskelevia feministejä palvelelevia "koiria".

Feministit kuitenkin sallivat itselleen kaikenlaiset huvittelet kuten "tyttöjen illat baarissa". Miehiltä feministit kieltävät kaikki yhteiset illanvietot.

Miksi feministit kokevat velvollisudekseen järjestävää kamalia sääntöjä, jolla tehdään miehestä nuoleskeleva koira? Menestyvät miehet ympäri maaimaa ovat kiinnostuneita hakemaan useita suhteita viehättävien nuorten naisten kanssa toisin kuin rumat ja vanhat feministit sekä haitalliset kristilliset arvot ehdottovat.

Feministien ajattelu, joka perustuu rumuuteen sekä vanhuuteen ei tietystikään halua miesten pystyvän nauttimaan omasta elämästään vaan uhraamaan kaiken yhdelle nalkuttavalle vaimolle.

Feministit haluavatkin tehdä seksuaalisisista laista mahdollisimman miesvastaiset kuten "Seksin myyminen on laillista mutta ostaminen laitonta" ja yrittää korottaa suojaikärajan kaikkialla maailmassa vähintään 18 ikävuoteen.

Lisäksi feministit haluavat poistaa raiskauksen määritelmän väkisinmakaamisesta ja lisätä treffeihin sekä avioliittoon liittyviä raiskauksen määritelmiä ajattelulla "Jos nainen ei nauttinut seksistä tai alkaa vihaamaan miestä niin raiskaussyytteeseen tulee olla aina jollain verukkeella  mahdollisuus."

Feministit haluavat miesten olevan peloissaan kaikesta seksuaalisesta käytöksestä. Edes pientä flirttailua työpaikalla ei saa tehdä ilman pelkoa "seksuaalisesta häirinnästä".. Naiset saavat kuitenkin pukeutua miten seksikkäästi missä tahansa mutta miehet ainoastaan eivät saa katsoa seksikkäästi pukeutuneita naisia himoitsevasti.

Pelkästään feministin kanssa suhteessa oleminenkin tehdään pelottavaksi, jos miehen ajatuksena on milloinkaan harrastaa seksiä, jos naisen kiinnostus seksuaaliseen nautintoon ei ole 100 prosenttinen.

Feministien tehtävänä on aina syyttää miehiä ja pystyä syyttämään miehiä myöskin aiheetta ilman seurauksia. Nainen voi syyttää miestä mistä tahansa muttei kuitenkaan vääristä syytöksistä huolimatta olemaan oikeudellisesti vastuussa teoistaan.

Feminististä kärsivät kaikki suomalaiset miehet eivät pelkästään feministin kanssa seurustelevat.. Feministit manipuloivat jatkuvasti ystäviään ja feministien ajattelu on jo huoletuttavan korkeaa Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.

Tee kaikkesi vastustaaksesi feministejä. Jos seurustelet feministin kanssa niin eroa hänestä välittömästi. Jos ystäväsi seurustelee feministin kanssa niin pyydä häntä lukemaan Feminismin kauheudesta Suomessa ja kertomaan feministien vihaavan myös naisia, jotka eivät tue yleistä miesvihan levittämistä!