Naisten ylivalta

Feministit ovat kiinnostuneita saamaan naisten ylivallan, jossa Suomessa jo ollaan valitettavasti onnistuttu paremmin kuin lähes missään muualla maailmassa.

Feministien "sukupuolten tasa-arvon" ajaminen perustuu kuitenkin aina siihen, että miesten tulisi pitää rumia, lihavia sekä vanhoja naisia ikuisesti viehättävinä.

Feministit puhuvat asioista kuten epätasa-arvo sekä naisten jatkuvasta "epätasa-arvoisesta" kohtelusta..

Kauniit nuoremmat naisetkin joutuvat jo nuoresta pitäen valitettavasti feministien manipuloinnin kohteeksi.

Kauniiden nuorten naisten vihollisia ovat myös feministit, jotka ajavat naisten ylivaltaa.

Feministien naisten ylivallan tavoittelu lähtee aina rumuudesta, itsekkyydestä, vanhuudesta ja miesten oikeuksien etenkin seksuaalisten oikeuksien maksimaalisesta rajoittamisesta.

Koska miesten luontainen halu on seksuaalinen ilo useiden nuorten, seksikkäiden ja kauniiden naisten kanssa ja feministien tavoitteena on lukita mies yhden naisen määräysvallan alle olipa nainen kuinka vanha, nalkuttava tai ruma tahansa...

Tästä johtuen:

"Yhteisiä miesten ja naisten etuja ei feministit pysty koskaan ajamaan."

Feministien intressit perustuvat juuri miesten oikeuksien maksimaaliseen rajoittamiseen, jossa seksuaalisen ilon hakeminen tehdään äärimmäisen hankalaksi ja riskialttiiksi.

Feministit siis ajavat aina MIESTEN HUONOMPAA ASEMAA, jossa rumien ja vanhojen naisten seksuaalista haluttavuutta pidetään yllä keinolla millä hyvänsä.

Älä sorru feministien huijauksiin.

Jos naisesi on dominoiva feministi nainen jätä hänet välittömästi olipa suhteesi kestänyt kuinka kauan vaikka olisitte naimisissa ja teillä olisi lapsia!

Feministien käytös ei ole luonnollista eikä kyseisiä geenejä tule siirtää ikinä seuraaviin sukupolviin.

Olkoon rumat, nalkuttavat ja vanhat feministit yksin lietsomassa tarpeetonta miesvihaa.