Feministit kohdistavat törkeää perheväkivaltaa miehiin!

Miehet joutuvat perheessä törkeän pahoinpitelyn tai henkirikoksen yrityksen uhriksi jopa useammin kuin naiset.

Perheväkivallan miesuhrien näkökulma on suomalaisessa tutkimuksessakin jäänyt syrjään feministeistä johtuen. Feministit vähättelevät naisten väkivaltaa suomalaisessa yhteiskunnassa. Muistakaamme, että feminismi on rumien, nalkuttavien ja vanhojen naisten itsekäs ajattelumalli, jossa rajoitetaan miesten kaikkia oikeuksia.

Feministi syyllistyy puolisonsa törkeään pahoinpitelyyn tai henkirikoksen yritykseen vähintään yhtä usein kuin mies. Tilastokeskuksen mukaan mies on uhrina jopa hieman useammin kuin nainen.

Tutkija Venla Salmi Oikeuspoliittisesta tutkimuslaitoksesta toteaa, että perheväkivallan miesuhrien näkökulma on suomalaisessa tutkimuksessakin jäänyt syrjään. Tämä johtuu ylipainoisista, rumista ja nalkuttavista feministeistä, joiden ajattelumalli on levinnyt suomalaiseen yhteiskuntaan.

- Ehkä taustalla on se, että naisen ajatellaan olevan haavoittuvampi uhri ja sillä tavalla halutaan korostaa naisuhrin asemaa, Salmi arvioi. Tämä johtuu feminismistä.

Vaikka mies on törkeän perheväkivallan uhrina yhä useammin, turvakodeissa heitä näkyy harvoin.
- Silloin kun miehet ottavat meihin yhteyttä, he saattavat sanoa, että poliisilta on tullut vähätteleviä kommentteja tai heille on jopa naureskeltu miehen raportoidessa feministin väkivaltaa. Poliisien vähättelevä asenne johtuu myöskin feminististä koska feministit ovat muotoilleet naisen aina uhriksi.

Jos nainen aiheuttaa väkivaltaa parisuhteessa feministit muotoilevat miehen olleen jotenkin naisen tunteita huomioonottamatta, jonka ansiosta feministin mielestä mies ansaistsi väkivallan.

Miehiä ei oteta vakavasti, kun he pyytävät apua, turvakodin kriisityöntekijä Hanna Mikkonen kuvaa.
Väkivallan kierre voi jatkua feministien karmaisevan ajattelun vuoksi.

Erityisesti vakavan perheväkivallan kohdalla on feminismin lisäksi myös päihdeongelmat ja mielenterveysongelmat.