Feministien uskomukset ovat vääriä

Feministit eli lihavat, vanhat, rumat ja nalkuttavat naiset uskovat naisten olevan miehiä huonommasta asemassa. Tämä ei kuitenkaan ole mitenkään totuuteen perustuva oletus. Monet uskovat myös Jeesuksen syntyvän siten, että haamu taianomaisesti siitti neitsyen.. Tämäkään uskomus ei välttämättä ole totuuteen perustuva vaikka monet näin uskovatkin.

Miksi feministit uskovat naisen olevan surkeassa asemassa ja miksi se on feministien (rumien, vanhojen, nalkuttavien ja monesti lihavien naisten ideologian oletuksena?).

Virheellinen uskomus vaaditaan femismiltä koska, jos naisten sorto asemaa ei olisi.. Ei naiset voisi mitenkään vaatia miesten oikeuksien laskemista ja miesten sortamista.

Voitaisiin yhtä hyvin muotoilla ajatus, että miehet ovat surkeassa asemassa nykyisessä yhteiskunnassa ja tästä johtuen naisten asemia tulisi radikaalisti laskea.

Profeminismi on kuitenkin yleisempää Suomessa kuin miesten oikeuksien ajaminen.

Jos miehet kuitenkin ajaisivat omia etujaan kuten feministit ajavat omiaan.. Ei feministeillä olisi mitään keinoja argumentoida rumien, vanhojen, nalkuttavien ja lihavien naisten oikeuksien parantamista.