Feministien taktiikoita halveksia miestä

Feministien tavoitteena on heikentää miehen asemaa yhteiskunnassa. Yksi taktiikka on naiskiintiöt, joissa yhtiöitä velvoitetaan pätevien ihmisten sijasta keskittymään pelkästään sukupuolien jakautumiseen.. Kuitenkin liikaa naisia ei voi olla yrityksessä vaan ainoastaan miehiä..

Missä feministien ajama "tasa-arvo"?

Oletteko ikinä nähneet feministin ajavan naisia alas yrityksestä, jotta miehet saisivat paremmat oikeudet?

Oletko ikinä nähnyt feministien puuttuvan siihen, että naismallit tienaavat enemmän rahaa kuin miehet?

Oletko ikinä kuullut feministien valittavan palkkojen eri-arvoisuudesta eroottisissa videoissa?

Oletko ikinä kuullut feministin ajavan todellista tasa-arvoa laskemalla ajoittain naisten oikeuksia?

Et tietystikään koska feministin tehtävänä on aina ollut ja aina tulee olemaan vanhojen, rumien ja nalkuttavien naisten oikeuksien etenkin seksuaalisten oikeuksien eteenpäin vieminen.

Jos olet katsonut televisiota olet huomannut, että miehet leimataan usein haastatteluissa ja televio-ohjelmissa perusteetta.. Yleistäviä suomalaisten miesten halveksemiseen perustuvia kommentteja ovat lapsellinen, mammanpoika, pettäjä, hylkääjä, hyväksikäyttäjä, peto, perverssi (koska haluaa seksiä ainakin muutaman kerran viikossa) ja tappajiksi..

Tulee kuitenkin muistaa, että tässä "tasa-arvoisessa" yhteiskunnassa pelkästään miehet pakotetaan oppimaan Suomen valtion lakien perusteella tappajaksi armeijassa. Jos sukupuolet ovat tasa-arvoisessa asemassa miten ainoastaan toinen sukupuoli voidaan velvoittaa asepalvelukseen?

Feministit haluavat aina osoittaa miehen olevan väärässä erilaisin argumentein, jotka ovat seuraavana esillä..

TJos mies suutelee naista "liian nopeasti"suulle mies on perverssi sika, mutta jos ei suutele riittävän nopeasti mies on mammanpoika, nörtti, nössö ja hintti.

Jos mies kertoo mielipiteensä avoimesta ja on naisen kanssa erimieltä tämä tarkoittaa feministin mielestä sitä, että mies ei ole kykenevä ymmärtämään naista. Miehen pitäisikin olla ilman seksiä jäävä profeministi.

Feministit vihaavat mustasukkaisuutta mutta, jos mies ei ole mustasukkainen niin tämä osoittaa miehen olevan pettävä sika, joka ei ole halukas osoittamaan riittävästi hellyyttä naiselle.. Suorastaan pervo!

Monien feministien mukaan heteroseksuaaliset suhteet sisältävät aina hyväksikäyttöä, ja naisten tulisi heidän mukaansa solmia suhteita vain toisten naisten kanssa. Radikaali-kulttuurifeministit näkevät lesbouden vaihtoehtona, jonka jokainen nainen voi tahtoessaan valita.

Feministit ja profeministit painukoot..