Feminismin kauheus Suomessa

Mitä on feminismi? Millaisia ovat feministit? Feminismi blogista löydät näihin kysymyksiin vastauksen.

Feministi on yleisesti ruma nainen tai iäkkäämpi nainen. Monesti feministi on iäkäs sekä ruma ja mahdollisesti kiinnostunut olemaan puuma-nainen.

Kauniit suomalaiset naiset eivät innostu yleisesti feministien miesvihasta, jossa kaikki maailman ongelmat ovat miehistä riippuvaisia.

Feministien tehtävänä ei ole sukupuolten tasa-arvo vaan naisten oikeuksien maksimoiminen kaikkien mahdollisten miesten kustannuksella.

Monet suomalaiset miehet uskovat feminismin ja feministien olevan kiinnostunut naisten työolojen tai vaikkapa äänestykseen liittyvien asioiden parantamisesta. Feministit yhdistetään usein palkkojen eriarvoisuuteen ja vastaaviin kysymyksiin.

Todellinen feminismin tarkoitus ei kuitenkaan ole kenenkään suomalaisen miehen näkökulmasta miellyttävä. Feminismin todellinen tarkoitus on estää miesten suhteita muiden naisten kanssa ja velvoittaa miehet pysymään uskollisena olipa nainen kuinka ruma tai vanha hyvänsä.

Miesten tehtävä on feministin näkökulmasta olla nuoleskeleva ja totteleva mies, joka ei ole kiinnostunut kenestäkään muusta naisesta edes ajatuksen tasolla.

Feministien mielestä miehet eivät ikinä saa arvostella naisten ulkonäköä.

Feministien mielestä mies ei ole oikeutettu kiinnostumaan naisista, jotka ovat häntä yli 5 vuotta nuorempia. Esimerkiksi 50 vuotias ei missään nimessä saa seurustella alle 30 vuotiaan naisen kanssa, jos kysytään feministiltä.

Miksi feministit kannattavat kyseisiä ajatuksia? Normaali mies ei ole kiinnostunut naisesta, jolla on pelkkää sisäistä kauneutta.

Sisäinen kauneus ei ole miehille tärkeintä vaan täysin toisarvoista etsiessä potentiaalista naista. Tärkeintä on romanttinen kiinnostus ja innostus naisen ulkonäöstä, jonka päälle toivotaan kohtuullisen siedettävää persoonallisuutta.

Suomalaiset feministit ovat kuitenkin Suomessa olleet erittäin menestyksekkäitä ja nykyisin katukuvassa näemme jatkuvasti tupakoivia, sylkeviä, lihavia, huonosti koulutettuja, ylimielisiä naisia.. Kyseisillä naisilla on urheilullinen mies, joka opiskelee juristiksi.

Näemme myöskin miehiä, jotka ovat miljonäärejä ja rinnallaan kulahtanut feministi nainen. Eron jälkeen menestyneet miljonäärit joutuvat ottamaan uudestaan korkeintaan 5 vuotta nuoremman naisen, jotteivat joutuisi suomalaisen feministisen ajattelun aiheuttaman kiusauksen kohteeksi.

Feministit ovat luoneet käsityksen, että miestä yli 5-10 vuotta nuorempi nainen seurustellessaan vanhemman miehen kanssa on lähes kuin pahoinpitelyn  uhri.

Miesten ankara lukitsemisen feministin tahdon alle estää miestä etsimästä muita naisia suhteeseen ja pysymään uskollisena.

Feministit haluavat jatkuvasti kovia rangaistuksia miehille.. Tästä johtuen monet naisiin kohtuvat ennen täysin lain silmissä mitättömät teot aiheuttavat kovempia rangaistuksia kuin murhat useissa maissa.

Feministien ajattelun takia monet naista loukkaavat teot ovat suuremmassa huomiossa kuin esimerkiksi nälkään kuolevat lapset ja helposti hoidettavat sairaudet köyhissä maissa.

Miestä tulee rangaista feministien mukaan mistä tahansa, joka voi vähänkään loukata naista.

Feministit eivät ymmärrä sitä, että menestyneiden miesten biologinen tarve on jakaa geenejä mahdollisimman laajalti.

Feministit eivät myöskään ymmärrä miesten suurempaa seksuaalista halua naisiin verrattuna.

Feministit eivät myöskään ymmärrä historiallista tosiasiaa, että naiset ovat tarjonneet miehille aina historian alusta asti seksuaalista iloa sekä rakkautta saadakseen turvaa miehiltä.

Haluavatpa feministit muuttaa asioita tai ei niin biologisia miehen luonnollisia haluja naiset eivät voi muuttaa siten, että mies olisi aidosti tyytyväinen. Hyvin feministit ovat suomalaisia miehiä tosin onnistuneet huijaamaan.

Feministit kokevat tehtäväkseen tehdä kaikkensa, jotta miehen seksuaalisuutta pystyttäisiin rajoittamaan. Suomalaiset feministit pitävät pelkästään miehen tekstiviestien lähettämistä, muiden naisten katsomista tai vaikkapa aikuisviihteen seuraamista täysin tuomittavana.

Feministien tehtävänä on myöskin määrittää alkuperäisin väkisinmakaamisen eli raiskauksen määritelmiä erittäin miesvastaiseksi.

Feministien mielestä heitä kauniimmat naiset, jotka saavat hienoissa ravintoloissa kalliita annoksia korujen kera yhdeltä hieman vanhemmalta mieheltä ovat sorrettuja prostituoituja.

Feministit ovat uskonnoltaan lähes poikkeuksetta kristittyjä.

Monesti feminismi alkaa siitä kun feministin mies kokee kyseisen naisen liian rumaksi ja vanhaksi.. Feministi jää itkemään kotiin ja ihmettelemään omaa tilaansa, jossa miehet eivät enää ole hänestä romanttisesti kiinnostuneita.

Feminismin tärkein tehtävä on miehen oikeuksien poistaminen etenkin viehättäviin kumppaneihin tai ainakin tehdä viehättävien kumppanien saaminen hankalaksi sekä tuomittavaksi.

Feministit haluavat muotoilla seksin asiaksi, josta miehet eivät saisi nauttia. Seksiä miesten tulisi feministien mielestä saada erittäin vähän ja seksin tulisi aina olla täysin naisen helliä ja herkkiä tunteita ajattelevaa romanttista rakastelua.

Miehen "itsekästä" seksuaalista nautintoa feministit haluavat rankaista suosimalla lakeja kuten seksin myyminen on laillista mutta ostaminen laitonta. Kyseinen naurettava laki on Ruotsissa, Norjassa ja Islannissa voimassa! Eli nainen saa myydä seksuaalisia palveluja maailman korkeimpiin hintoihin mutta mies maksaessaan palvelusta on syyllinen ja ainoa, joka saa rangaistuksen.

Feministit siis saavat heteroseksuaaliset miehet pelkäämään kaikkea seksuaalisuutta naisten kanssa. Feministit myös pitävät tärkeänä kaikkien turhien asioiden äärimmäisen pikkutarkan järjestelyn.

Feministit haluavat laittaa omat virheensä aina miesten viaksi. Jos mies lähettää tekstiviestin ystävälleen feministi sanoo "OLET PETTÄJÄ", jos mies kannattaa armeijaa "OLET TAPPAJA", jos mies tekee jotain feministin mielestä väärää "OLET LAPSELLINEN", jos mies on läheisissä väleissä perheensä kanssa "OLET MAMMANPOIKA", jos feministin pyytää maksamaan ravintolassa puolet annoksista "OLET HYVÄKSIKÄYTTÄJÄ"

Feminismi on niin yleistä suomalaisessa ajattelussa, että nykyisin emme enää edes erota miten asiat oli aikaisemmin.

Tässä "Hyvän vaimon käsikirja" ennen nykyistä yleiseksi muuttunutta feministien ajattelua Suomessa

Valmista illallinen. Suunnittele se etukäteen, ehkä jopa edellisenä iltana, jotta herkullinen ruoka olisi valmiina kun hän saapuu kotiin. Näin kerrot hänelle, että olet ajatellut häntä ja huomioit hänen tarpeensa. Useimmat miehet ovat nälkäisiä tullessaan kotiin ja hyvä illallinen (varsinkin hänen lempiruokaansa) on osa lämmintä vastaanottoa.

Valmistele itsesi. Käytä 15 minuuttia lepäämiseen, jotta olisit virkeä, kun hän tulee töistä. Parantele meikkiäsi, laita hiuksiisi nauha ja näytä raikkaalta. Ole hilpeä ja mielenkiintoinen. Hänen tylsä päivänsä voi tarvita piristystä ja yksi sinun velvollisuuksistasi on piristää häntä.

Siivoa sotkut. Käy talo läpi viimeisen kerran juuri ennen kuin aviomiehesi saapuu. Kylmempinä päivinä sinun pitäisi sytyttää takkaan/uuniin tuli, jonka lämmössä hän voi rentoutua. Aviomiehesi tuntee tällöin löytäneensä rauhan ja järjestyksen tyyssijan ja sinäkin piristyt. Loppujen lopuksi hänen tarpeidensa huomioiminenhan takaa sinulle huikean henkilökohtaisen tyydytyksen tunteen.

Siisti lapset. Käytä muutama minuutti lasten kasvojen ja käsien pesuun (jos he ovat pieniä), kampaa heidän hiuksensa ja jos vain mahdollista, vaihda heidän vaatteensa. Hehän ovat pikkuaarteita ja aviomiehesi haluaa nähdä heidät sellaisina.

Muista, että hänen keskustelun aiheensa ovat aina sinun asioitasi tärkeämpiä

Ole iloinen tavatessasi aviomiehesi. Ota hänet vastaan hymyilemällä lämpimästi ja osoita, että haluat vilpittömästi miellyttää häntä. Kuuntele häntä. Sinulla saattaa olla useita tärkeitä kysymyksiä hänelle, mutta nyt ei ole niiden aika. Anna hänen puhua ensin – muista, että hänen keskustelun aiheensa ovat aina sinun asioitasi tärkeämpiä.

Tee illasta hänen iltansa. Älä koskaan valita, jos hän on myöhässä tai menee ulos illalliselle tai muihin huvituksiin ilman sinua. Sen sijaan yritä ymmärtää hänen rasittavan elämänsä paineita ja hänen todellista tarvettaan rentoutua töiden jälkeen. Sinun tavoitteesi on tehdä kodista rauhan, seesteisyyden ja järjestyksen tyyssija, jossa miehesi voi uudistua henkisesti ja fyysisesti.

Älä ota häntä vastaan ongelmien ja valitusten säestämänä. Älä valita, jos hän tulee myöhään kotiin tai jos hän on koko yön poissa kotoa. Se on pientä verrattuna siihen, mitä hän on voinut joutua kärsimään päivän aikana.
Älä kysele hänen tekemisistään, äläkä kyseenalaista hänen päätöksiään tai vilpittömyyttään. Muista, että hän on perheen pää ja on siis aina oikeudenmukainen ja rehellinen. Sinulla ei ole oikeutta epäillä häntä.
Lähde: Hyvän vaimon käsikirja (1950)

Feministit ovat erittäin vihaisia jopa naisille, jotka pitävät suomalaisia tavallisia miehiä edelleen ihan hyvinä tyyppeinä.