Feminismin valheellisuus

Naiset ovat aina olleet sotien suurin uhri koska naiset ovat menettäneet sodissa miehensä, poikansa ja mahdollisesti myös isänsä. Näin ajattelee feministi.. Mutta mitä sanoisi feministi, jos sodassa olisi kuollut enemmän naisia kuin miehiä?

Olisiko MIEHET sotien suurin uhri.. Ei tietenkään feministit muotoilevat aina kaikki asiat miehen viaksi ja naiset on aina uhreja feministin silmissä.

Feministien tehtävä on aina luoda maksimaalinen määrä miesvihaa.

Jos mies tappaa vaimonsa mies on äärimmäinen sika mutta jos nainen tappaa miehensä se johtui siitä, että mies oli äärimmäinen sika.. Näettekö miten kamalan tuhoisaa feministien ajattelu on?

Nykyisin suurin osa avioeroista tapahtuu NAISEN TAHDOSTA.. Kuitenkin feministien takia mediassa on virheellinen kuva siitä, että miehet jotenkin hylkäisivät perheensä.. Tekipä miehet mitä tahansa feministit aina syyllistävät miehiä.

Jos pojat menestyvät paremmin koulussa tutkimuksien metodeja syyllistetään heti feministien toimiesta.. Jos tytöt pärjäävät paremmin koulussa tätä feministit perustelevat tyttöjen viisaudella sekä paremmalla älyllisyydellä.

Feministit muokkaavat aina kaikki tosiasiat miesten vastaiseksi.

Feministit ja profeministit painukaa....